Koralie Groen

Handgemaakte ketting met een onregelmatige gevormd bamboe koraal, een pareltje en een jade edelsteentje.
De ( 1/2 ) lengte van de ketting inclusief hanger is ± 42 cm.
De lengte van de hanger is ± 3 cm.
De totale lengte van de ketting is ± 79 cm.

Elke ketting heeft anders gevormde steentjes, ook qua lengte en breedte. Een bestelde ketting kan daarom afwijken van deze foto omdat geen steentje hetzelfde is.

Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/koralie-groen

Annalot Pink Chalcedoon

Handgemaakte fijne schakelketting met een Pink Chalcedoon edelsteen in rozet geslepen in een cupje van Goud op Sterling zilver, met een verguld kettinkje.
De ( 1/2 ) lengte van de ketting inclusief hanger is ± 33 cm. De steen inclusief cupje is 2,1 cm x 1,2 cm. en het pareltje o,8 cm.
De totale lengte van de hanger is ± 3,2 cm. De lengte van de ketting is ± 60 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/annalot-pink-chalcedoon

Kiora Groen Bamboe

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met onregelmatige gevormd bamboekoraal, een pareltje en een jade edelsteentje.
De lengte van de oorbel inclusief haakje is 4,3 cm. De lengte van de hanger is 3 cm. De lengte van de bamboekoraal is 1,3 cm. De breedte van de hanger is ongeveer 1 cm.
Een paar oorbellen bestaat uit 2 oorbellen met duidelijk verschillende vorm steentjes, ook qua lengte en breedte. Een besteld paar zal daarom afwijken van deze foto omdat geen steentje hetzelfde is
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/kiora-groen-bamboe

Kiora Rood Bamboe

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met onregelmatige gevormd bamboekoraal, een pareltje en een bamboekoraaltje.
Een paar oorbellen bestaat uit 2 oorbellen met duidelijk verschillende vorm steentjes, ook qua lengte en breedte. Een besteld paar zal daarom afwijken van deze foto omdat geen steentje hetzelfde is
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/kiora-rood-bamboe

Long Goud

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger betstaande uit drie onregelmatig gevormde schakels van goud op Sterling zilver. De lengte van de oorbel is ongeveer 7 cm. inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 5,8 cm. de breedte van de hanger is ongeveer 5,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/long-gold.php

Lisc Jade

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van een pareltje, een ovalen parelmoeren hanger en een gegraveerd Jade blaadje.De lengte van de oorbel is ongeveer 3,7 cm. inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 2,3 cm, de breedte van de parelmoeren hanger is ongeveer 1,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lisc-jade

Feline Cherry Kwarts

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van pareltjes, een facet geslepen Cherrykwarts edelsteen, een Rozenkwarts edelsteen en een Swarowsky kristal.
De lengte van de oorbel is ongeveer 4 cm, inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 2,8 cm. inc. de Rozenkwarts en de Swarowski, de breedte van de hanger is ongeveer 1,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/feline-cherry-kwarts.php

Vera Aqua Chalcedoon

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een facet geslepen platte druppel van Aqua Chalcedoon. De lengte van de oorbel is ongeveer 4,5 cm.inclusief het haakje. De lengte van de steen is 2,6 cm, de breedte van de steen is ongeveer 1,8 cm. Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/vera-aqua-chalcedoon.php