Onyx

Dual Groene Onyx

Dual Groene Onyx

Handgemaakte goud op sterling zilveren ring met twee onregelmatig gevormde groene Onyx facet geslepen edelstenen. De ring is verstelbaar. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 8 mm breed, 2,5 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).

Lyts Groene Onyx

Lyts Groene Onyx

Handgemaakte Goud op Sterling zilveren oorknopjes met groene Onyx edelstenen in een ovale zetting. De knopjes hebben een lengte doorsnede van 8 mm en dwars doorsnede van 6 mm, hoogte is ongeveer 4 mm.

Nina Zwarte Onyx

Nina Zwarte Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorbellen met een ronde gegraveerde, zwarte Onyx edelsteen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,8 cm. De steen is ongeveer 2,2 cm lang en 1,4 cm breed

Poppy Groene Onyx

Poppy Groene Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met echte groene Onyx edelstenen in een goud op Sterling zilveren zetting. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,6 cm. De steen inclusief de zetting is ongeveer 12 mm breed en 13 mm lang

Elia Zwarte Onyx

Elia Zwarte Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een zwarte Onyx edelsteen in een goud op Sterling zilveren zetting. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,3 cm. De steen inclusief de zetting is ongeveer 10 mm breed en 12 mm lang.

Celsia Groene Onyx

Celsia Groene Onyx

Handgemaakte 18 karaats goud op Sterling zilveren oorbellen met facet geslepen Groene Onyx edelstenen in platte druppelvorm. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,8 cm. De edelsteen is ongeveer 1,2 cm breed en lang.

Beatle Mat Zwarte Onyx

Beatle Mat Zwarte Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorbellen met  cabochon geslepen platte ovaal mat zwarte Onyx edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,8 cm. De steen is ongeveer 2,2 cm lang en 1,4 cm breed.

Amorfo Groene Onyx

Amorfo Groene Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren ring met een facet geslepen groene Onyx edelsteen. De ring is gevormd rond de steen. Daardoor is elke ring uniek. De steen inclusief zetting is ongeveer 12 mm lang en 10 mm breed, 3 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).