Nieuws

Lyts London Blue Topaas

Lyts London Blue Topaas

Handgemaakte Goud op Sterling zilveren oorknopjes met London Blue Topaas edelstenen in een ovale zetting. De knopjes hebben een lengte doorsnede van 8 mm en dwars doorsnede van 6 mm, hoogte is ongeveer 4 mm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lyts-london-blue-topaas

Lyts Labradoriet

Lyts Labradoriet

Handgemaakte Goud op Sterling zilveren oorknopjes met grijze Labradoriet edelstenen in een ovale zetting. De knopjes hebben een lengte doorsnede van 8 mm en dwars doorsnede van 6 mm, hoogte is ongeveer 4 mm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lyts-labradoriet

Lyts Groene Onyx

Lyts Groene Onyx

Handgemaakte Goud op Sterling zilveren oorknopjes met groene Onyx edelstenen in een ovale zetting. De knopjes hebben een lengte doorsnede van 8 mm en dwars doorsnede van 6 mm, hoogte is ongeveer 4 mm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lyts-groene-onyx

Loulou Witte Parelketting

Loulou Witte Parelketting

Handgemaakte ketting van gekweekte pareltjes met hangertjes van parelmoer en koper en een sluiting van een parelmoeren knoopje en een mooi koordje. Lengte ketting 40 á 45 cm. Lengte hangertjes ± 1 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/loulou

Olwyn Oranje Carneool

Olwyn Oranje Carneool

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilver oorbellen met facet geslepen Oranje Carneool edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,4 cm. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/olwyn-oranje-carneool

Olwyn London Blue Topaas

Olwyn London Blue Topaas

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilver, geborstelde oorbellen met facet geslepen London blue Topaas edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,4 cm. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed.
Verkrijbaar in onze webshop:
https://handgemaaktesieraden.shop/olwyn-london-blue-topaas

Olwyn Groene Chrysophase

Olwyn Groene Chrysophase

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilver, geborstelde oorbellen met facet geslepen groene Chrysophase edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,4 cm. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed