Nieuws

Celsia Purple Kwarts

Handgemaakte 18 karaats goud op Sterling zilveren oorbellen met een facet geslepen Purple Kwarts halfedelsteen in platte druppelvorm. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,8 cm. De steen is ongeveer 1,2 cm breed en lang.

Celsia Citrien Kwarts

Handgemaakte 18 karaats goud op Sterling zilveren oorbellen met een facet geslepen Citrien Kwarts halfedelsteen in platte druppelvorm. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,8 cm. De steen is ongeveer 1,2 cm breed en lang.

Redor Aqua Chalcedoon

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met  aqua Chalcedoon edelstenen en een goud op Sterling zilveren hartje. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,5 cm. e diameter van de steen inclusief de zetting is ongeveer 1,2 cm

Redor Naturel Chalcedoon

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met naturel Chalcedoon edelstenen en een goud op Sterling zilveren hartje. De lengte van de oorbel is ongeveer 2,5 cm. De diameter van de steen inclusief de zetting is ongeveer 1,2 cm.

Ruth Groene Chrysophase

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilveren ring met facet geslepen groene Chrysophase edelstenen. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed

Ruth London Blue Topaas

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilveren ring met facet geslepen London Blue Topaas edelstenen. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed en 6 mm hoog.

Ruth Oranje Carneool

Handgemaakte goud op geborsteld Sterling zilveren ring met facet geslepen Oranje Carneool edelstenen. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed

Beatle Mat Zwarte Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorbellen met  cabochon geslepen platte ovaal mat zwarte Onyx edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,8 cm. De steen is ongeveer 2,2 cm lang en 1,4 cm breed.

Arlet Oranje Carneool

Handgemaakte armband met sluiting met goud op koper met een facet geslepen Oranje Carneool edelsteen. De steen inclusief zetting heeft een diameter van ongeveer 10 mm lang en 7 mm hoog.

Amorfo Groene Onyx

Handgemaakte goud op Sterling zilveren ring met een facet geslepen groene Onyx edelsteen. De ring is gevormd rond de steen. Daardoor is elke ring uniek. De steen inclusief zetting is ongeveer 12 mm lang en 10 mm breed, 3 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).