Nieuws

Kiora Rood Bamboe

Kiora Rood Bamboe

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met onregelmatige gevormd bamboekoraal, een pareltje en een bamboekoraaltje.
Een paar oorbellen bestaat uit 2 oorbellen met duidelijk verschillende vorm steentjes, ook qua lengte en breedte. Een besteld paar zal daarom afwijken van deze foto omdat geen steentje hetzelfde is
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/kiora-rood-bamboe

Emma Parel

Emma Parel

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een gekweekte parel rond met onregelmatige vormen.
De lengte van de oorbel inclusief haakje is 2,9 cm. De doorsnee van de parel is ongeveer 1,7 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/emma-parel

Julia Goud Grijs

Julia Goud Grijs

Handgemaakte goud op Sterling zilveren Bali oorringen met drie grijze edelsteentjes. Een Labradoriet, een Rutila Kwarts en een Hematiet.
De doorsnee van de ring is ongeveer 2,2 cm. De lengte van de langste hanger is 1,4 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/julia-goud-grijs

Julia Goud Groen

Julia Goud Groen

Handgemaakte goud op Sterling zilveren Bali oorringen met drie groene edelsteentjes, een Peridot, een Jade en een Onyx. De doorsnee van de ring is ongeveer 2,2 cm. De lengte van de langste hanger is 1 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/julia-goud-groen

Long Goud

Long Goud

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger betstaande uit drie onregelmatig gevormde schakels van goud op Sterling zilver. De lengte van de oorbel is ongeveer 7 cm. inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 5,8 cm. de breedte van de hanger is ongeveer 5,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/long-gold.php

Lisc Jade

Lisc Jade

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van een pareltje, een ovalen parelmoeren hanger en een gegraveerd Jade blaadje.De lengte van de oorbel is ongeveer 3,7 cm. inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 2,3 cm, de breedte van de parelmoeren hanger is ongeveer 1,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lisc-jade

Feline Cherry Kwarts

Feline Cherry Kwarts

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van pareltjes, een facet geslepen Cherrykwarts edelsteen, een Rozenkwarts edelsteen en een Swarowsky kristal.
De lengte van de oorbel is ongeveer 4 cm, inclusief het haakje. De lengte van de hanger is 2,8 cm. inc. de Rozenkwarts en de Swarowski, de breedte van de hanger is ongeveer 1,5 cm.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/feline-cherry-kwarts.php

Lisc wit en grijs parelmoer

Lisc wit en grijs parelmoer

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een hanger van een pareltje en een grijze ovalen parelmoeren hanger en een wit parelmoeren blaadje.
Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/lisc-parelmoer.php

Vera Aqua Chalcedoon

Vera Aqua Chalcedoon

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een facet geslepen platte druppel van Aqua Chalcedoon. De lengte van de oorbel is ongeveer 4,5 cm.inclusief het haakje. De lengte van de steen is 2,6 cm, de breedte van de steen is ongeveer 1,8 cm. Verkrijgbaar in onze webshop: https://handgemaaktesieraden.shop/vera-aqua-chalcedoon.php