Nieuws

Peardy Cherry

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorstekers met een roze chalcedoon edelsteentje en een cabuchon geslepen cherry quartz in druppelvorm.

Beschikbaar in onze webshop:
https://handgemaaktesieraden.shop/peardy-cherry-quartz.php

Dual Oranje Carneool

Handgemaakte goud op sterling zilveren ring met twee onregelmatig gevormde Oranje Carneool facet geslepen edelstenen. De ring is verstelbaar. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 8 mm breed, 2,5 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).

Dual Groene Onyx

Handgemaakte goud op sterling zilveren ring met twee onregelmatig gevormde groene Onyx facet geslepen edelstenen. De ring is verstelbaar. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 8 mm breed, 2,5 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).

Dual Aqua Chalcedoon

Handgemaakte goud op sterling zilveren ring met twee onregelmatig gevormde Aqua Chalcedoon facet geslepen edelstenen. De ring is verstelbaar. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 8 mm breed, 2,5 mm hoog. Beschikbaar in de volgende maten: S(52), M(54), L(56) en XL(58).

Lotta Petrol Chalcedoon

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorbellen met een cabochon geslepen peervormige Petrol Chalcedoon edelsteen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,4 cm. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed

Lotta Gele Agaat

Handgemaakte 18 karaats goud op Sterling zilveren oorbellen met een cabochon geslepen Gele Agaat. Lengte is ongeveer 3,5 cm. De steen ongeveer 1,7 cm

Lotta Oranje Carneool

Handgemaakte goud op Sterling zilveren oorbellen met cabochon geslepen peervormige Oranje Carneool edelstenen. De lengte van de oorbel is ongeveer 3,4 cm. De steen is ongeveer 1,8 cm lang en 1,3 cm breed

Ikiz Oranje Carneool

Handgemaakte goud op koperen armband met hamerslag en  2 oranje Carneool edelstenen. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 7 mm breed.

Ikiz Groene Onyx

Handgemaakte goud op koperen armband met hamerslag en  2 groene Onyx edelstenen. De steen inclusief zetting is ongeveer 8 mm lang en 7 mm breed.

Lyts Oranje Carneool

Handgemaakte Goud op Sterling zilveren oorknopjes met Oranje Carneool edelstenen in een ovale zetting. De knopjes hebben een lengte doorsnede van 8 mm en dwars doorsnede van 6 mm, hoogte is ongeveer 4 mm